Bazen schildersbedrijf sinds 1980

Schilderwerken

Als allround schildersbedrijf beheersen we diverse afwerkingen en zijn we op een breed terrein actief. Mede daardoor verzorgen wij regelmatig schilderwerk in onder andere Abbenbroek, Oudenhoorn, Melissant, Stad aan 't Haringvliet, Achthuizen en Stellendam.

Schilderwerken

Hierin zijn we actief op verschillende terreinen zoals:

Onze opdrachtgevers variƫren hierin van klein tot groot. Zo kan een particulier bij ons terecht voor het schilderen van enkele woning, een VVE voor het onderhoud van een flat of een bouwbedrijf voor het schilderen van een complete nieuwbouw wijk.
Onze opdrachtgevers bestaan uit:

Voor het schilderwerk maken we uitsluitend gebruik van 1ste klas verfproducten.

Omdat we zelf een verf mengmachine van AKZO Nobel Coatings hebben gebruiken we meestal Trimetal of Sikkens Bouwverven. Wanneer de opdrachtgever voorkeur heeft voor andere verffabrikanten kunnen we daar ook mee werken. Andere fabrikanten waar we mee werken zijn: Sigma, Wyzonol, Herfst & Helder, Boonstoppel, Evert Koning, Anker Stuy, Mathys e.d.

Wanneer de opdrachtgever het wenst kunnen we van deze fabrikanten een verftechnisch advies laten opmaken met daarin de producten, behandelingen en een meerjarig onderhoudsadvies opgenomen.

Ook voor meerjarige onderhoud contracten is een opdrachtgever bij ons aan het goede adres, via de Uniplan formule weet de opdrachtgever zich voor een periode van 4 of 10 jaar verzekerd van Gegarandeerd Woning Onderhoud voor een vaste prijs.